maanantai 30. heinäkuuta 2012

Yo-kuvaus miljöössä ja studiolla


Kuvaan henkilöpotretteja sekä miljöössä, että studiollani Sipoossa. Pääkaupunkiseudulta löytyy kuvauspaikkoja kaupunkimaisemasta pellonreunaan, joten ideoin mielelläni kuvattavan kanssa paikkaa ja kuvien teemaa.
Studio on varma valinta sään ja valon kannalta, mutta sateenkaan ei tarvitse pilata ulkokuvausta. Katos tai muu suojaisa paikka on kuitenkin hyvä miettiä sadepäivän varalle ja osa kuvista voidaan ottaa rennompaan tyyliin vaikka saappaat jalassa sateenvarjon alla. Tarvittaessa varaan mukaani myös valot ja taustat, joilla saan studion pystyyn esimerkiksi kuvattavan kotiin.

Kuvia tulee tunnin aikana noin 100 kpl. Käsittelen parhaista potreteista myös mustavalko- sekä seepiaversion ja lähetän tiedostot asiakkaalle levyllä. Kuviin saa käyttöoikeuden eli kiitoskortit jne voi teettää itse valitsemassaan paikassa. Lisää tietoa kuvauksista ja hinnasto: www.marilehtisalo.com

Yo-kuvaus studiolla sekä ulkona:
--------------------------------------------------------------
Ylioppilaskuvaus Helsingin kaivopuistossa:
2 kommenttia:

  1. Sinulla on aivan ihana blogi! Aina tulee hymy huulille,kun huomaan,että olet tehnyt uutta postausta(: kiva myös katsella uusia vinkkejä valokuvaukseen,kun itsellä valokuvaajan ammatti olisi tähtäimessä vielä joskus.. Jatka samaa rataa !

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anni, sait minullekin hymyn huulille :) Koitan saada taas pian uutta postausta aikaiseksi, työt vaan tuppaa haittaamaan tätä bloggausta :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)