maanantai 10. joulukuuta 2012

Jouluinen Porvoo


Näiden kuvien ja vinkkien myötä toivotan lukijoilleni rauhallista ja makeaa joulunaikaa!Kahvi- ja kakkuhetkiin luo idylliset puitteet Cafe Helmi (Välikatu 7, Porvoo)


Enkelikoristeita Hanza Bazaarin Joulupuodista (Jokikatu 20, Porvoo)


Ihanan joululta tuoksuvan lahjan saa koottua Skafferissa (Jokikatu 41, Porvoo)
Mukaan mm. vanhanajan nekut, karkkikepit, suklaakeksit, maustetut teet ja joulukahvit.
Makeaa löytyy myös perinteikkäästä Brunbergin myymälästä (Välikatu 4, Porvoo)


Tunnelmallisen Raatihuoneentorin parasta antia lapsille taisi olla lumivuoren valloitus jättimäisen joulukuusen valoissa :)
Toinen lasten (ja aikuistenkin) kestosuosikki löytyy aivan vanhan Porvoon laidalta, jossa kohoaa historiallinen Linnamäki. Siellä pääsee laskemaan todella huimaa pulkkamäkeä!
Lisää vinkkejä lasten kanssa matkaileville Lasten Porvoo -sivuilta.


Porvoon Välikadulla on mielenkiintoisia pikkuputiikkeja, kuten mm. nukkekoteihin ja puuleluihin erikoistunut suosikkini Lelukauppa Riimikko ja romanttishenkinen sisustus- ja lahjatavaraliike Kodin Kruunu.

Ja vinkkinä vielä, että joululahjaostoksille voi suunnata ensi viikonloppuna 13.-16.12. myös Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoille. Joulunajan tapahtumia löytyy lisää Joulu on Porvoossa-sivuilta.4 kommenttia:

 1. Ihanan tuttuja valokuvia :) Juuri niitä samoja joita itse kävin kuvaamassa pikkujoulu-viikonloppuna :) Mukavaa joulunaikaa :)P.S pitää vähän tarkemmin katsella blogiasi, uusi tuttavuus minulle nimittäin tämä blogisi. Terveisin M.L (Mikaela Larsson)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vanhaa Porvoota on kyllä ilo kuvata. Hauskaa "tavata" melkein kaima :D Terveisin M.L.

   Poista
 2. Loistavia kuvia! Olen tulossa viikonloppuna itsekin vähän markkinoille ja kuvaamaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja mukavaa reissua! Olisin minäkin mielelläni tullut tuonne markkinoille, mutta olemme matkoilla silloin. Harmi. Ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)