perjantai 3. toukokuuta 2013

Henkilökuvaus miljöössä -Tarvaspää, Espoo


Kuvauksen tavoitteena oli saada iloisia ja positiivisia kuvia elämäntaidon valmentajaksi valmistuneesta yrittäjästä mm. hänen yrityksensä nettisivuille. Sovimme kuvauspaikaksi Tarvaspään Espoossa ja sen ympäristön kauniit rantamaisemat. Huhtikuun aurinkoinen sää oli upea, mutta meri oli edelleen jäässä ja tuuli todella kylmä. Löysimme kuitenkin suojaisan poukaman, jossa vanhat puut ja kuivuneet kaislat loivat hienon taustan kirkkaassa auringossa. Vuoden ensimmäinen kevätpäivä antoi meille hetken parastaan :)


Koska kuville oli monta käyttötarkoitusta niin rajasin tätäkin kuvaa eri tavoin. Tiukemmin rajattu sopii esimerkiksi virallisemmaksi henkilökuvaksi kun taas laajemman taustan kanssa kuva sopisi vaikka lehtihaastatteluun. Teen asiakkaalle kuvista aina myös mustavalkoisen ja seepiakuvan.Myös vaatteilla saa kuviin vaihtelua ja erilaista tunnelmaa. Talvitakki luo helposti mielikuvan kylmästä säästä kun taas kevyempi vaatetus huijaa katsojaa kuvittelemaan lämpimämpää ilmaa.


Kuvasimme lopuksi Tarvaspään kahvilaravintolan edustalla, jotta saimme taustaksi tuon kauniin vanhan huvilan. Talo taustalla ei paljasta vuodenaikaa, joten kuvia voi hyvin käyttää kesälläkin. LCF Life Coach Tiina Pikkarainen: www.valmennusqp.com


Kannattaa muuten käydä tutustumassa tuohon kahvilaan, sillä salista aukeaa upea näköala Laajalahdelle. Kauppias Kiseleffin rakennuttama kalastushuvila oli aikanaan Akseli Gallen-Kallelan perheen koti. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Gallen-Kallela museo eli se kuuluisa Tarvaspään ateljee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)