perjantai 4. lokakuuta 2013

Koiran sielunelämää -ja vähän mainostajankin


Kuvasin syyskuun 18. päivä Helsingin Viikissä 3 koiraa omistajineen. Kuvaus oli koirien omistajille palkinto menestyksestä MUSH Kehu koiraasi-kilpailussa. MUSH valmistaa koirien ja kissojen ruokintaan kehitettyjä BARF-tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista kotimaisista raaka-aineista. Halusimme kuvia koirista eri tilanteissa, omistajansa kanssa ja yksin sekä tutustumassa uuteen Vaisto-ateriaan. Nämä kuvat tulevat myös MUSHin markkinointikäyttöön ja niihin voi jo törmätä mm. www.facebook.com/mushbarf.fi sivuilla.


Taidan olla niin sanotusti koiraihminen, vaikka meidän perheessä tällä hetkellä onkin kaksi kissaa. Olen tottunut eläimiin pienestä pitäen, joten suhtaudun melkein kaikkiin nelijalkaisiin varsin luontevasti. Ja eläimet tietysti vaistoavat tämän. Harvemmin sitä tulee ajatelleeksi, että kaikki eivät eläimiä ymmärrä tai niistä edes pidä, mutta näinkin voi asian laita tietysti olla. Yksikin huono kokemus lapsena on saattanut pilata tämän hienon yhteyden syntymisen. Minulle eläimen luottamuksen saavuttaminen on joka kerta yhtä hienoa ja ymmärrän hyvin miksi sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä :)

Tämä hellyttävä, syvälle sieluun katsova labradorinnoutaja on nimeltään Koda. Kodallakin on omat Facebook sivut osoitteessa www.facebook.com/kodalainen Käykäähän kurkkaamassa.Parsonrusselinterrieri Kuisma olikin sitten VÄHÄN menevämpi tapaus. Siinä oli kameran tarkennus kovilla ja kuvaajalla sama fiilis kuin parivuotiaan lapsen kuvauksessa. Aika monta ruutua per onnistunut otos on se toimiva yhtälö näissä :D

Ja sitten oli novascotiannoutaja Nala. Sydämen vievä kaunotar. Nala oli erittäin tottelevainen. Kuvasimme sateen takia myös katoksen alla, jotta koirasta saataisiin kuvia kuivana. Nala osoitti melkoista itsehillintää kun kuvasimme ruokakuppia täynnä makoisia lihapullia. Vähän joutui päätä kääntämään poispäin välillä, ettei olisi kiusaus käynyt liian suureksi. Kun sai luvan maistaa niin Nala katsoi vielä pari kertaa omistajaansa kysyvästi, että ihanko varmasti saan vihdoin ottaa? Taisi koira miettiä, että onpa ihme touhua tämä!

 Lopuksi päästiin vielä tositoimiin -eli noutamaan palloa :)
4 kommenttia:

 1. Ihania koirakuvia! Varsinkin ylimmäinen kuva mustasta labbiksesta on hieno. Tiedän miten haasteellista mustan koiran kuvaaminen on, kun itselläni on ollut juuri tuollainen sydäntenmurskaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina. Haastetta lisäsi vielä myöhäinen kuvausaika ja tihkusade, mutta niistäkin selvittiin katoksella ja valovoimaisella linssillä. Ja tuohon katseeseen voisi kyllä upota :)

   Poista
 2. Voi miten hienoja koirakuvia (jälleen)! Tuo Koda-labbis näyttää ihan meidän Adalta, tosi kauniit kuvat hänestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mimi :) Kiitos ja terveiset kotijoukoille!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)