torstai 19. kesäkuuta 2014

Siskosten valmistujaiskuvaus miljöössä - Espoo

Valmistujaiskuvat voi kuvata myös juhlien jälkeen kun kiireet ovat helpottaneet ja kesäloma alkanut. Kuvasin nämä siskokset heille tutussa ympäristössä Träskändan puistossa Espoossa. Tämä kaunis kartanopuisto ja sen eteläpuolinen metsäalue on rauhoitettu vuonna 1961 luonnonsuojelualueeksi. Alueelta löytyy mm. suuria vanhoja tammia, luonnonniittyjä, puusiltoja ja lehtometsää. Ihanteellinen kuvauspaikka siis.


Kuvausaikaa varasimme puolitoista tuntia. Ainakin sukulaisille oli alustavasti tarkoitus lähettää yhteinen kiitoskortti, mutta kavereille voi kumpikin toki halutessaan laittaa myös oman kuvansa.
Kun aikaa on riittävästi niin kameran edessä ehtii tottua kuvaustilanteeseen. Kuvaustyylini on rento ja pyrin saamaan aikaan mahdollisimman luonnollista kuvaa. Kuvia otetaan paljon ja vaihtoehtoja jää asiakkaallekin henkilökuvauksesta noin 80 kpl. Jälkikäsittelen kuvia tarvittaessa eli mm. säädän valotusta ja värejä, poistan vaikkapa näpyn tai hiuksen kasvoilta ja teen mustavalkoisen sekä seepiaversion parhaista kuvista. Hyvä kuvankäsittely on mielestäni lopputuloksessa huomaamatonta. Päämääränä siinä on korjata kuva tasapainoiseksi, poistaa epäolennaiset asiat ja korostaa kuvan kohdetta. Toimitan kuvat asiakkaalle tiedostoina, joista saa itse teettää kortit, taulut ja muut kuvatuotteet valitsemallaan tavalla. Lisää tietoa kuvauksista ja hinnat löytyvät täältä: www.marilehtisalo.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)