perjantai 17. lokakuuta 2014

I Love Me and Diamonds!

Kävin tänään tutustumassa I love me - messuihin Helsingin messukeskuksessa. Mukana tapahtumakokonaisuudessa on Terveys-, Kauneus-, Muoti ja Koru & kello -messut sekä uusi tapahtuma Luonnollisesti, joka keskittyy mm. luontaisterveydenhoitoon, -kauneudenhoitoon, luomuruokaan ja ekolifestyleen. Messut ovat auki tämän viikonlopun ajan eli pe 17. - su 19.10.2014.

Messuille minut oli kutsunut mukaan kultasepänliike E.Lindroos Oy, jonka sormuksia olen päässyt kuvaamaan pariinkin otteeseen. Ensin kuvasin LUMI-sormusta James Bond-tyylisissä Casinohäissä ja sitten E. Lindroosin SADE-sormusmallistoa sen lanseeraustilaisuudessa.I Love Me - messuilla kultaseppä ja korusuunnittelija Olli Lindroos esitteli mm. uusimman projektinsa: uniikin korun, joka on hakenut muotonsa upean uuden Audi TT 3 auton inspiroimana.
Katsoimme myös mielenkiintoisen videon, joka kertoo korun suunnittelu- ja valmistusprosessista lyhyesti. Voit katsoa videon täältä.


Olli Lindroos on suunnitellut myös uniikin kaulakorun tämän vuoden Miss Suomelle. Korua oli esittelemässä Miss Suomen 1. perintöprinsessa Krista Haapalainen, joka valmistautuu vuoden lopulla pidettäviin Miss Maailma kisoihin Lontooseen.
Oma suosikkini E. Lindroosin sormussarjoista on klassisen tyylikas Harmonia. Lumi ja Sade -mallistojen tapaan siinäkin voi yhdistää sormuksia mielensä (ja rahatilanteensa :D) mukaisesti.


E. Lindroosin messuosastolla pääset osallistumaan We Love Diamonds - kilpailuun. Ota kuva osastolla näkemästäsi kauneimmasta korusta, jaa kuva Facebookissa ja/tai Instagramissa hashtagilla #ilovelindroos ja olet mukana aidon timantin arvonnassa!


Jatkoin messutarjonnan katsastamista vielä mm. näille osastoille:


Häät-lehden osastolla on esillä ihania hääpukuja, joista voit äänestää sen mieluisimman ja voittaa vaikka hääviikonlopun Juhlatalo Willa Pinteleessä.Häät.fin lukijat äänestivät vuoden kauneimmaksi sormukseksi tämän Annette Tillanderin suunnitteleman sormuksen Fanny Rose. Olen ihaillut Annetten romanttista tyyliä jo pitkään ja oli mielenkiintoista vihdoin tavata hänet ja vaihtaa ajatuksia :)


Muotinäytöksiä pääsee katsomaan Elle -lehden osaston vierestä. Kannattaa muuten tarttua messujen lehtitarjouksiin, joihin saa yleensä vielä kylkiäisiä kaupan päälle.

Mariela Sarkima oli isosti liikkeellä ja iloisesti kuhisevalta osastolta löytyi hyviä tarjouksia mm. Cailapin, Lumenen ja Remingtonin tuotteista sekä tietysti Marielan kirjat Make Up Bible ja uusi Hair Bible. Päivittäiset kauneustuokiot tarjoavat ideoita mm. perinteisen smoky eyes meikin tekemiseen syksyn sävyillä ja tuuhean kampauksen työstämiseen.


Viimeiseksi vierailin vielä Villa Mandalan osastolla. Villa Mandala on stressinhallintaan erikoistunut hyvinvointi- ja retriittikeskus Loviisassa. Sinne suuntaan vielä hermolomalle joku kaunis viikonloppu!

Menkäähän kaikki messuille, siellä oli oikein lystiä ;)

2 kommenttia:

 1. Et varmaan usko, mutta olin juuri pari tuntia ennen tämän jutun lukemista (eilen, kommentti ei tallentunut kännyllä) miettinyt, että olisi kiva saada joku uusi, kaunis sormus vasempaan nimettömään edellisten seuraksi. En juurikaan niiden lisäksi muista sormuksista, mutta tuo Fanny Rose <3 Se sopisi täydellisesti kihla- ja vihkisormuksieni kaveriksi, jotka ovat myös Annette Tillanderin. Kirjoitin jo joulupukille :)

  Tuo Miss Suomelle suunniteltu koru on myös tosi kaunis ja pääsee erityisesti oikeuksiinsa sinun kuvassasi, kun tuosta mainosjulisteesta ei mielestäni saa ihan oikeaa kuvaa sen muodosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kirjoitan joulupukille jos kerran sieltä saa noin ihania sormuksiakin toivoa! Annette Tillanderin korut on niin mun mieleen, että ottaisin minkä vaan niistä käyttöön koska vaan. Tuo Miss Suomen koru oli tosiaan aika erinäköinen kuin mitä olin kuvissa nähnyt. Kannattaa käydä katsomassa paikan päällä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)