torstai 9. lokakuuta 2014

Luontoaiheiset valokuvakortit


Luontoaiheiset valokuvakortit ovat vihdoin täällä! Näitä olen miettinyt kauan, kuten myös sisustustauluja ja vaikka mitä muuta, mutta aloitetaan näistä :) Kortit ovat ns. kirjekortteja eli kääntöpuoli on varattu omaa tervehdystekstiä varten ja kortin mukana tulee aina myös kirjekuori. Ensimmäinen erä korttejani lähti myyntiin paikalliseen sisustus- ja lahjatavaraliikkeeseen tänne Sipooseen. Vanhassa Kauppatalossa niitä on myynnissä 12 erilaista ja talven mittaan valikoima laajenee hieman. Kortteja voi ostaa myös nettikauppani kautta kolmen kuvan sarjoissa. Nettikauppaan pääset tästä. Jos olet kiinnostunut korttien jälleenmyynnistä niin ota yhteyttä.


Kokosin korttien ympärille lahjaideoita esimerkiksi tuliaispakettia varten. Kaikki kuvien tuotteet ovat myynnissä Vanhassa Kauppatalossa osoitteessa Eriksnäsintie 6, Söderkulla.

Kortti: "Auringonkukka"
Saunatekstiilit, kylpysuola ja käsintehdyt saippuat Soap Factory, Omena-Kaneli tuoksukynttilä Paratiisipaja, luomulimonaadit, Naturfrisk, Organic tee Clipper. Taustalla Keltainen Happy Light pöytävalo koko L.

"Harmaan sävyjä"
Muistitaulu ja pöytäkalenteri Lyhtytalo, kynttilät ja servetit Broste Copenhagen, lasipallot Aada Sisustus

"Oranssi"
Lehtikynttilä ja servetit Broste Copenhagen, tähtituikku ja metallinen kori Lyhtytalo. Taustalla ruskea Happy Light pöytävalo koko M.

"Japanilainen puutarha"
Metallinen pitsikuvioitu tarjotin ja pisaralyhty Lyhtytalo, Lasisydämet ja kävyt Aada Sisustus, taustalla puinen koristelevy Somia Living.

"Roosa"
Cupcake-setti Confetti, lasipurkki kannella Natura, lasipurkin sisällä helmet Lady Lila, purkin alla betoninen tuikkuastia Broste Copenhagen, Cupcake kaulakoru, Elvari. Paperipillit Teippitarha.

"Kultaa"
Korut Våga, kirjekuorilaukku Lilly of Sweden, lasinen tuikkukippo Broste Copenhagen


4 kommenttia:

 1. Upeita niistä tuli! Aiheet ja kuvat poikkeavat positiivisesti valtavirrasta tai siis muista markkinoilla olevista korteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Halusin kortteihin vahvoja kuvia, joissa olisi kaikissa ihan oma tunnelmansa. Oli muuten hauskaa koota korttien ympärille nuo "tavarataivaat". Meitä oli kolme naista ideoimassa ja onnistuttiin mielestäni aika hyvin tavoittamaan jokaisen kortin värimaailma -ja se tunnelma. Vai mitä?

   Poista
 2. Luulin jo kommentoineeni, mutta eipä näykkään. Oli kyllä todella hauska "sessio", uusia kokemuksia kaupanpitäjille! Oli hienoa seurata työskentelyäsi! Kiitoksia vielä yhteistyöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne, että sain toteuttaa visioni korteista tuotteiden kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)