tiistai 21. lokakuuta 2014

Pukkilan Kartanon juhlatilat Salo


Ensi vuonna, kesäkuun alussa, kuvaan hääkuvia Pukkilan Kartanolla Salossa ja kävin katsomassa kuvauspaikat valmiiksi kun olin viettämässä viikonloppua Salon seudulla. Tämä paikka olikin todella ihana uusi tuttavuus!


Pukkilan Kartano sijaitsee Salossa, Villilän kylässä, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Salon keskustasta. Kartanon suuri ja komea, vuonna 1865 rakennettu kivinavetta toimii nykyään juhlatilana, jossa voi järjestää juhlat jopa 160 hengelle. Pieteetillä kunnostettu navetta ja kartanon pihapiiri ympäröivine peltoineen ovat upea kokonaisuus.Juhlasali on avara ja valoisa ja tilan kruunaa tunnelmallinen takkaJuhlapalvelut Pukkilan Kartanon juhlatiloihin tarjoaa laadustaan tunnettu Salon Seurahuone. Kartanon kautta on mahdollista tilata kaikki juhliin tarvittava catering-palvelusta kukkasomisteisiin ja yhteistyökumppanien kautta järjestyy myös kuljetukset juhlapaikalle, juhlavieraiden majoitukset sekä tarvittaessa esimerkiksi hääauto.


Ja mitäs sanotte tästä? Aivan huikea tunnelma ja valo löytyy navetan ylisiltä! Täällä kelpaisi mennä vihille ja tanssia myöhään yöhön...


Tämän navetan vintti eli yliset on todella suuri yhtenäinen tila, jonka toisessa päässä on lava ja toisessa päässä pari sympaattista Wolkkaria, vanha traktori, puuvene ja rekiä :) Ihan mahtavaa.Navetta on aikoinaan ollut asumus suurelle määrälle karjaa ja hevosia, mutta nykyään tilalla keskitytään juhlien lisäksi kasvinviljelyyn.


Sen verran hienot maalaismaisemat aukeavat tämän mäennyppylän päältä, että pihapiirin lisäksi tämä paikka täytyy hyödyntää hääpotrettikuvauksessa. Toivottavasti silloin alkukesästä pellot jo viheriöivät ja sää suosii meitä.


Aivan ihana paikka. Minä ainakin juhlisin täällä erittäin mieluusti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)