maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kartanon Kuvaamo on avattu!


Studioni on muuttanut Söderkullan Kartanolle. Olen tästä erityisen tohkeissani sillä paitsi että ullakkostudioni on ihana, niin kartanoa ympäröivä vanha puisto on toiminut kuvauspaikkanani jo monta vuotta. Nyt pääsen siis entistäkin helpommin yhdistämään studio- ja ulkokuvaukset tuossa kauniissa miljöössä.

Studio sai luontevasti nimen Kartanon Kuvaamo ja jaan tilan valokuvaaja Pia Haanperän kanssa. Toimimme molemmat itsenäisinä yrittäjinä, mutta meillä on suunnitelmissa kaikenlaista yhteistäkin projektia. Lupaan kertoa niistä kun pääsemme suunnittelusta toteutusvaiheeseen.

Vietämme Kuvaamon virallisia avajaisia elokuun alkupuolella. Käy tykkäämässä Kartanon Kuvaamon Facebook-sivusta niin saat kutsun avajaisiin ja näet aina ennakkoon tiedot tapahtumista sekä mm. maistiaisia kuvauksistamme :)


Osoite Kartanolle on Söderkullantie 701, Söderkulla (Sipoo). Kuvaustiedustelut ja tarjouspyynnöt voi tuttuun tapaan lähettää sähköpostilla osoitteeseen mari@marilehtisalo.com ja nettisivuiltani www.marilehtisalo.com löydät tietoa kuvauksista sekä ajantasaisen hinnaston.

Tervetuloa kuvaukseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)