lauantai 4. helmikuuta 2012

Lapsi- ja perhekuvaus -TalvellaKuvan prinsessa kuvattiin tammikuun lopulla Salossa. Teen kuvausreissuja myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle kohtuullisilla matkakuluilla. Matkakuluja voi tietysti yhdistääkin jonkun tuttavaperheen kanssa jos kuvaukset saa samalle päivälle. 

Ilmoitan välillä täällä blogissa ja Facebookissa (Valokuvaaja Mari Lehtisalo) myös kuvausviikonlopuista jonnekin päin Suomea, jos minulla on jo varattu kuvaus tai olen muuten menossa kaupunkiin. Näistä kuvauksista en veloita matkakuluja erikseen.

Seuraava kuvausviikonloppu on 17.-19. helmikuuta, Salossa.
Hintatiedot ja sähköpostiosoitteeni löytyy nettisivuiltani:
Ota siis yhteyttä jos kuvaus kiinnostaa :)Päivä oli aurinkoinen ja maisema kauniin luminen, mutta pakkasta melkein -20 astetta, joten kuvasimme suurimman osan ajasta sisällä. Perhe halusi mm. 1-vuotiskuvaa kehyksiin ja kiitoskorttiin sekä kuvia lapsista vanhempiensa kanssa. 

Isoveli keskittyi hurmailemaan kuvaajaa ja osoitti selvää kiinnostusta kameratekniikkaa kohtaan :D

Haluan aina saada paljon erilaisia vaihtoehtoja kuviin, jotta asiakas varmasti saa mieleisensä kuvan.
Hyvä kuva on sellainen, jossa kohde on itsensä näköinen. Lapsen tutun ilmeen ja olemuksen näkee parhaiten lapsen vanhempi itse, joten jätänkin mieluusti kuvien lopullisen valinnan hänelle. Kaikki (n.100-200) kuvaamaani kuvaa jäävät asiakkaalle tiedostoina levyllä, joten niistä voi myöhemminkin helposti tilata esimerkiksi kirjaa isovanhemmille tai liittää kuvia vuosikalenteriin.
Kuvaukseen kannattaa varata kaksi vaatekertaa, jotta saadaan arkisempaa kotikuvaa ja ehkä vähän erikoisempaa juhlatunnelmaa. Tietysti kaikenlainen rekvisiitta on hyödyksi. Omat rakkaat lelut ja jotain erikoista jolla lapsi ei normaalisti pääse leikkimään, kuten tiara, äidin koru, iso tekokukka, viuhka, naamio, lasinen "timantti", soittorasia tms. Jotain, joka pitää hetken mielenkiinnon yllä ja vilkaskin lapsi saadaan paikoilleen.

Täältä löydät kaikkea erikoista ja ihanaa:
Kaksi liikettä Helsingissä sekä verkkokauppa

Toinen hyvä "tavarataivas" on:
Nummi-Pusulassa (välillä Hki-Turku)

Lisää rekvisiittavinkkejä  ja linkkejä saa mielellään lisätä kommetteihin, kiitos :)Lopuksi kuvasimme vielä hetken ulkona, vaikka prinsessa ei tainnut kylmyydestä tykätäkään. 
Sisälle siis ja lämpimään äidin syliin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)