sunnuntai 18. elokuuta 2013

Lapsikuvaus studiossa ja vähän ulkonakin


Studiokuvia on taas tullut otettua melkoisesti ja tässä niistä muutamia ideoita antamaan :)

Varaan lapsikuvaukseen aikaa noin puolitoista tuntia ja kuvissa saa olla mukana koko perhe lemmikit mukaan lukien. Mukaan saa mielellään ottaa myös omaa rekvisiittaa, jolloin kuvista saadaan vähän henkilökohtaisempia. Rakas unilelu tai vaikkapa upouusi 1-vuotislahja sopivat hyvin kuvausrekvisiitaksi. Tämä kuvauksellinen Vilac potkuauto on ollut kuvissa useammankin perheen toimesta. Myös asusteilla saa kuviin vähän erilaista tunnelmaa.


1-vuotiskuvaus on se yleisin ajankohta lapsen ikuistamiseen ja tarkoituksena on saada aikaan kuvia mm. tauluun ja sukulaisille annettavaksi. Studiokuvauksesta tulee normaalisti noin 150 kuvaa. Jos paikalla on myös sisaruksia niin enemmänkin. Jätän asiakkaalle aina paljon vaihtoehtoja, jotta kuvista saa itse sitten valita ne kaikkein mieluisimmat teetettäväksi. Kaikki kuvat saa postitse kotiin jpg-tiedostoina levyllä ja niistä saa itse teettää haluamansa kuvatuotteet valitsemallaan tavalla. Kuvauspaketti sisältää siis kuvauksen, kuvien käsittelyn ja kuvalevyn käyttöoikeuksineen.Kuvien mainio koira on tämän pienen tytön 1-vuotislahja.
Lasten kanssa kuvaus on usein jatkuvaa muutosta. Lelut ja kuvattavat vaihtuvat sitä mukaa kun siltä tuntuu ja sen aidon hymyn saaminen saattaa vaatia erikoisiakin toimenpiteitä =DKuviin on hyvä ikuistaa myös lapsen sen hetkiset taidot. Studion keinuhevonen on ollut suosittu, koska se hirnuu ja laukkaa!
Uninalle on lapsen oma ja nalle tai nukke sopii ottaa mukaan myös näihin rattaisiin nukkumaan.
Vanhanaikaiset rottinkivaunut ovat sopivat vastasyntyneen vauvankin kuvauspaikaksi.

Sisäkuvauksen jälkeen kuvaan sään salliessa vielä vähän ulkonakin. Lapset saavat puuhastella pihallamme, josta löytyy puutarhaa, keinut, hiekkalaatikko, trampoliini, riippukeinu yms. Saippuakuplien puhaltaminen ja mustikoiden maistelu valikoitui näiden pienten puuhaksi  :)
Hinta- ja yhteystiedot löytyvät nettisivuiltani osoitteesta www.marilehtisalo.com.
Tervetuloa kuvaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)