perjantai 12. syyskuuta 2014

Taideaamiainen ja kevyttä keinuntaa - Lokal Sato, Gumbostrand Konst & Form


Kävin katsastamassa Gumbostrand Konst & Formin näyttelyn Lokal Sato, joka on esillä vielä tämän kuun loppuun saakka. Otin mukaan 4-vuotiaan tyttäreni, jonka kanssa taiteen kokemiseen saa ihan erilaisen näkökulman. Ja onhan se muutenkin hyvä välillä viettää vähän yhteistä laatuaikaa sekä herkutella aamiaista kahvilassa :) Taide- ja tapahtumakeskus Konst & Form sijaitsee Etelä-Sipoossa Gumbostrandin merenrantakylässä noin 30 minuutin automatkan päässä Helsingistä.Tämän keinun ohi ei ikinä pääse keinumatta...Herkullisen aaamiaisen jälkeen suuntasimme suoraan katsomaan sitä pinkkiä bambia eli Kim Simonssonin Magentaa Peuraa. Tyttäreni muistaa edelleen Magenta Lätäkkö-teoksen, jonka näki edellisellä vierailullamme. Siitä kuvia täällä: Taidetta lasten kanssa, Gumbostrand Konst & Form Nyt löytyi kultalätäkköön hyppäävä poika, joka oli kylläkin paljon sitä tyttöä pienempi."Kultalätäkkö Poika" ja "Magenta Peura" Kim Simonsson

"Riverboy" Ville Tanttu
Nämä upeat sävyt oli saatu aikaan yhdistämällä kuparilevy ja heijastus vedestä. Kannattaa käydä katsomassa paikan päällä, koska teoksen kiiltävä pinta toi kuviin vielä omat heijastuksensa.
"Keto" Inni Pärnänen


Lisää suosikkeja: "Pug", "White Shepard" ja "Cat" Yasushi KoyamaOuti Martikainen ja Annele Valkama loivat taidetta mm. leipäpussinsulkijoilla ja pyykkipojilla.


"Fehrbellinerstraat" Outi Martikainen
Tämä punotusta polypropeeninarusta kudottu teos avautui kaukaa katsottuna.


"Tuoksujen Tanssi" Janna Syväoja (yksityiskohta)


Puuveistos Sami Salomaa - "Landscape" Bo Haglund


"Moth" Sandra Kantanen


Konst & Formin näyttelytila on ihanan valoisa ja luonnon ympäröimä. Näyttely on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 11-17 ja sunnuntaisin 11-16. Muina aikoina tilauksesta.Tytär pääsi itse asiaan sillä aikaa kun minä vielä katselin näyttelyä ja myymälän ihanuuksia.Lisää Gumbostrand Konst & Formista blogissani täällä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)