keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Lumi Roosa nauha -sormusHelatorstaina 14.5.2015 vietin päivän Helsingissä kuvaten ihania naisia Seurasaaren rannalla, Meilahdenpuistossa, herkkupöydän äärellä kauniissa kodissa ja lopuksi vielä tunnelmallisella Kaurilan saunalla. Jaoimme tosia tarinoita ja monta tunteellista hetkeä, joista osa päätyi kuviksi. Näistä hetkistä oli tarkoitus koota tarina täysin uudenlaiselle Roosa nauha -tuotteelle. Tässä vaiheessa projektin lopputulema oli vielä avoin ja monta mutkaakin edessä, mutta jotenkin kaikille oli selvää, että tämä on jotain joka pitää tehdä.


Kun minua pyydettiin projektiin mukaan niin vastasin heti kyllä, täysin intuitioni pohjalta. Lupauduin mukaan, vaikka aikaa ei oikeastaan kalenterissani ollutkaan ja kuvaus olisi saatava tehtyä nopealla aikataululla. Onneksi helatorstai sitten sattui sopimaan meille kaikille. Naisporukka koostui E. Lindroos Oy:n henkilökunnasta ja Lindroosin perheen jäsenistä. Halusimme aitoja ihmisiä, todellista elämää ja positiivisen pohjavireen, josta välittyisi toivo siitä, että vaikeatkin ajat kuuluvat elämään, mutta yhdessä niistä selvitään.


Meistä jokainen on varmasti kohdannut syövän tavalla tai toisella, onhan se niin yleinen sairaus. Harvoin kuitenkaan pysähtyy miettimään miten ja kuinka monia se koskettaa ihan päivittäin. Meitä oli kaikkiaan viitisentoista naista tätä tekemässä ja tilastojen mukaan rintasyöpään sairastuu joka vuosi joka 8. nainen eli meistä kaksi kuuluisi tuohon joukkoon. Se tuntui joukossamme konkreettisesti. Onneksi rintasyövän aikainen toteaminen ja kehittyneet hoitomenetelmät ovat parantaneet syövän ennustetta. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa ja että jokainen voi saada tarvitsemansa tuen sairauden eri vaiheissa. Tukensa voi antaa paitsi ostamalla Roosa nauha -tuotteita myös lahjoittamalla rahaa suoraan Roosa nauha -keräykseen esimerkiksi täällä.


Olli Johan Lindroosin suunnitteleman Lumi Roosa nauha -sormuksen lanseeraustilaisuus vietettiin eilen E. Lindroosin Helsingin liikkeessä. Paikalla oli runsaasti kutsuvieraita, Lumi roosa nauha -sormuksen promokuvien ihanat naiset, vuoden 2015 Roosa nauhan suunnittelija Katri Niskanen, sormuksen brändilähettiläät Lotta Hintsa ja Janni Hussi sekä tietenkin paljon kaikkea vaaleanpunaista.
Tärkeää kohdetta oli saapunut tukemaan myös Kaisa Liski.


Beate Pekkarinen maalasi sormuksen lähettiläille upeat muotokuvat. Tässä Lotta Hintsan kuva.

Olli Lindroosin äidin Anna-Maija Lindroosin koskettavan tarinan voit lukea täältä.Sormuksen lähettiläät Janni Hussi ja Lotta Hintsa sekä vuoden 2015 Roosa nauhan suunnitellut Katri Niskanen sormustettiin.

Kutsuvieraiden joukossa nähtiin mm. Rosanna Kulju, Elena Lukkarinen, Regina Slepak ja Bea Toivonen.
Lumi Roosa nauha -sormus on yhteensopiva muiden Lumi ja Sade sarjan sormusten kanssa. Tässä kuvaajan suosikki Lumi-sarjan syleilijöillä. Omaa suosikkiyhdistelmää voi käydä kokoamassa täällä: www.ilovelumi.fiEsko, Olli ja Anna-Maija Lindroos ja alakuvassa E. Lindroosin Helsingin liikkeen henkilökuntaa."Vaaleanpunainen on monisävyinen väri.
Herkkä rosa hurmaa hauraudellaan, räikeä pinkki herättää rohkeudellaan.
Hentous ja taistelijan tahto. Siihen liitetään rakkaus ja onni.
Se on väri, jolla kerrotaan herkimmät tunteet niille, 
jotka ovat elämässämme kaikkein tärkeimpiä.
Se on naisellisuuden, hempeyden ja hyväntahtoisuuden väri.
Se on meille. Ja meidän tarinoillemme."

Lumi Roosa nauha -sormus: www.lumiroosanauha.fi
 Roosa nauha: www.roosanauha.fi

Tätä projektia ovat olleet tekemässä lisäkseni Mainostoimisto Ad Kiivi, We are troll, Ville Paul Paasimaa, E.Lindroos Oy:n työntekijät sekä Olli Lindroos perheineen. Lämmin kiitos teille kaikille minunkin puolestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)